renexpo_0

Pozvánka ke společné účasti na RENEXPO Water & Energy 2018

pondělí, 9. dubna 2018

Agentura CzechTrade zve české firmy ke společné účasti na mezinárodním veletrhu RENEXPO Water & Energy 2018, který pokrývá širokou škálu výrobků z oblasti vody a energetiky.

Mezinárodní veletrh úpravy vody a energetiky RENEXPO Water & Energy je významnou akcí svého oboru v Srbsku i v regionu bývalé Jugoslávie. Jedná se o veletrh týkající se problematiky ochrany životního prostředí, výroby a úspory elektrické energie, obnovitelných zdrojů energie a efektivní spotřeby energie.

Informační leták s přihláškou ke stažení

Společné expozice umožní prezentaci těm českým firmám, které neplánují samostatný stánek. Navíc díky akvizičním službám zahraniční kanceláře agentury CzechTrade navštěvují společný stánek potenciální obchodní partneři a obecně zájemci o spolupráci s českými dodavateli, což představuje přidanou hodnotu pro klienta a zvýšení šancí na úspěšný vývoz.

Naším cílem je podpořit firmy v jejich pronikání na zahraniční trhy, proto kromě příprav společné expozice, nabízíme také sérii doprovodných služeb. Patří sem např. oslovení srbských potenciálních partnerů s cílem podchytit jejich zájem o setkání na veletrhu, osobní asistence během veletrhu nebo aktivní účast při jednáních s vašimi obchodními partnery.

Pozvánka ke společné účasti na RENEXPO Water & Energy 2018  |  Aktuality  |  Česká bioplynová asociace

Česká bioplynová asociace
Na Zlaté Stoce 1619
370 05 České Budějovice
info@czba.cz