Vyhlášení vítěze ankety Spokojená bioplynka 2011

Vyhlášení vítěze ankety Spokojená bioplynka 2011

středa, 12. října 2011

Výsledky historicky první ankety zákaznického hodnocení dodavatelů bioplynových stanic budou oznámeny na největší konferenci věnované bioplynu v České republice, která se koná koncem tohoto týdne v Třeboni.

Česká bioplynová asociace (CzBA), která anketu připravila, se inspirovala v jiných evropských zemích, kde se podobné akce konají každý rok. „Chtěli jsme získat především zpětnou vazbu od investorů, kteří v posledních letech investovali desítky miliard korun do bioplynových stanic“, říká Miroslav Kajan, předseda CzBA, a dodává, že předmětem hodnocení bylo celkem deset objektivních kritérií, jako je příprava projektu, spolehlivost technologie, kvalita servisu apod.

Společnost Nano Energies, která jako jediná na českém trhu dodává zákazníkům elektrickou energii vyrobenou výhradně z obnovitelných zdrojů, se stala partnerem ankety. Věnuje vylosovanému účastníku ankety velmi zajímavou cenu: „Rozhodli jsme se darovat vybranému respondentovi, který souhlasil se zařazením do slosování, 2 MWh silové elektřiny zdarma. Zároveň jsme vytvořili cenu, kterou výherci předáme“, představuje Robin Čumpelík ze společnosti Nano Energies. „Poptávka po elektřině z obnovitelných zdrojů na českém trhu stále roste. Výrobci prodávají elektřinu Nano Energies, mají jistotu, že nekončí na zahraničních trzích, ale umožňuje uspokojit poptávku v zemi, kde se tato elektřina vyrábí.“ doplňuje Iveta Fišerová, obchodní ředitelka Nano Energies.

Závěrečné slavnostní vyhlášení prvních tří umístěných firem proběhne v rámci konference "Výstavba a provoz bioplynových stanic", která se uskuteční ve dnech 13. - 14. října 2011 v lázních Aurora v Třeboni. 

Ke stažení: 

Vyhlášení vítěze ankety Spokojená bioplynka 2011  |  Aktuality  |  Česká bioplynová asociace

Česká bioplynová asociace
Na Zlaté Stoce 1619
370 05 České Budějovice
info@czba.cz