biogas-xsplit-on-site--vgs7568
photo_010
Prodeval_Ceres01
efg-rapotin-bps-solarni-panely-1-scaled
vlcsnap-2023-07-23-19h02m12s016

Partneři konference 2023

pátek, 18. srpna 2023

Třeboňská konference České bioplynové asociace se zase o pár týdnů přiblížila (5. - 6.10. 2023). Jsme rádi, že ji můžeme uspořádat i díky partnerům, které si Vám tímto dovolujeme představit.

Představujeme naše partnery

O letošní konferenci

Program konference se postupně rýsuje a můžeme slíbit tradiční vystoupení zástupců Energetického regulačního úřadu, navštíví nás náměstkyně pražského primátora, probereme témata komunitní energetiky jak z pohledu místních akčních skupin a obcí, tak uspořádání různých konfigurací i s možností začlenění produkce bioplynu, právním aspektům a legislativním předpokladům se budeme věnovat s právní kanceláří Frank Bold, zveme také zástupce Ministerstva průmyslu a obchodu k výkladu o východiscích aktualizace Vnitrostátního klimatického plánu, osvětlíme problematiku taxonomie, ESG/CSRD reportingu a zeleného financování, tématem zůstává i produkce biometanu, jeho využití a obchodování s ním, digitalizace evidence údržby a správy majetku či náměty pro provoz a další zdokonalení bioplynové stanice. 

Definitivní podobu program získá zhruba v polovině září, kdy ho také zveřejníme. Zatím je možné se registrovat či zauvažovat o zakoupení některého z komerčních balíčků pro propagaci Vaší firmy na konferenci (což opět podpoří organizaci konference).

 

Partner asociace

 

 

Partneři konference

 

  

 

Partneři konference 2023  |  Aktuality  |  Česká bioplynová asociace

Česká bioplynová asociace
Na Zlaté Stoce 1619
370 05 České Budějovice
info@czba.cz