LOGa_TOS_Q8_PNG

Historie chladících kapalin se začala psát v roce 1929

V tomto roce si společnost BASF, vyrábějící chladící kapaliny, nechala patentovat značku Glysantin. Společnost BASF Glysantin se v současnosti zabývá vývojem a výrobou nových typů aditiv a koncentrátů chladících kapalin.

Díky spolupráci na vývoji nových typů motorů je značka GLYSANTIN jedním z největších dodavatelů chladících kapalin výrobcům motorů, strojů a zařízení. Společnost Glysantin taktéž vlastní nejvyšší počet schválení od všech významných výrobců motorů.

Vzhledem k unikátnosti složení aditiv a schválení těchto výrobků výrobci strojů a zařízení, používá téměř 80% výrobců chladicích kapalin v Evropě aditiva od společnosti BASF. Široký výběr typů produktů, schválení a doporučení pro chladící kapaliny Glysantin počínaje dodavateli motorů a konče výrobci obráběcích strojů dokazuje, že tyto chladící kapaliny jsou výjimečné svou kvalitou a dlouhou životností i v těch nejnáročnějších podmínkách.

Společnost Top Oil Services Horšovský Týn zastupuje značku Glysantin již 12 let na Českém a Slovenském trhu. V případě zájmu nás můžete kontaktovat přímo na konferenci CZBA nebo kontakty naleznete na webových stránkách www.top-oil.cz.

Komentáře k článku

K tomuto článku nejsou vloženy žádné komentáře.

Komentář odešlete stisknutím tlačítka <enter>.
Historie chladících kapalin se začala psát v roce 1929  |  Česká bioplynová asociace

Česká bioplynová asociace
Na Zlaté Stoce 1619
370 05 České Budějovice
info@czba.cz